Constanța pregătită pentru Neversea

Doar 3 zile ne mai despart de cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea. Evenimentul, cel mai așteptat din ultimul an, aduce laolaltă, peste 100 de artiști internaționali precum, Fatboy Slim, Afrojack, Tiësto, Jason Derulo, Dua Lipa sau Rita Ora. Pregătirile sunt în toi iar autoritățile promit că nu vor exista probleme.

Ultimul eveniment desfășurat la Constanța cu mai mult de 10.000 de oameni a scos în evidență defectuoasa organizare de la nivelul autorităților locale.

Polițiștii și jandarmii vor asigura paza și ordinea publică pe toată durata festivalului.

În ultimile 2 săptămâni, cei peste 3000 de oameni aduși de către organizatori, au lucrat la foc continuu. Peste 200 de camioane au fost folosite pentru transportul logistic. Scena principală  măsoară mai bine de 16 metri înălțime, 80 de metri la bază și 400 de metri ecran led. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 600 de ore de muncă și 20 de designer și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului Neversea.

Accesul se va face conform unor reguli stabilite de către organizatori . Astfel că, preschimbarea biletelor în brățară de festival se va face doar pe bază de buletin și într-un anumit loc, respective intrarea pe plaja Modern, dinspre Portul Turistic Tomis.

Peste 150.000 de turiști și localnici sunt așteptați să participe la cel mai mare eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, care se va desfășura în perioada 7 – 9 iulie, pe plaja Modern din Constanța.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea