Constanța pregătită pentru Neversea

Multidiscuatul scuar, nou înființat în fața gării CFR  din Constanța, face parte din pregătirile celui mai mare festival de muzică de pe litoral. Șoferii obișnuiți să-și parcheze mașinile în fața gării ș-au declarat nemulțumiți față de această modificare. Totuși, pentru cei care nu știu, este vorba despre o măsură provizorie.

Zilele trecute, mai mulți șoferi erau indignați de înființatea acestui scuar din fața gării, dar puțini știu, de fapt, pentru ce a fost creat acesta.

Turiștii veniți pe litoral vor avea la despoziție mai multe autobuze pentru a putea ajunge pe plaja Modern.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Evenimentul, cel mai așteptat din ultimul an, aduce laolaltă, peste 100 de artiști internaționali precum, Fatboy Slim, Afrojack, Tiësto, Jason Derulo, Dua Lipa sau Rita Ora. Un număr de peste 150.000 de turiști și localnici sunt așteptați să participle la cel mai mare eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, care se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, pe plaja Modern din Constanța.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea