Constanța pedalează

Bicicliștii constănțeni s-au reunit din nou într-o nouă seară dedicată hobby-ului pe două roți. Cei mai mulți dintre ei investesc sume consistente în acestă pasiune, care nu este deloc ieftină. Unii dintre cicliști ajung să își cumpere biciclete care ajung să coste și o mie de euro, la care se mai adaugă și costurile echipamentului.

Serile bicicliștilor constănțeni au devenit deja clasice. Sute de împătimiți ai plimbărilor pe două roți s-au întâlnit din nou pe platoul Casei de Cultură. Unii dintre constănțeni pedalează pe adevărate bijuterii. Fie că este vorba despre un cadou, ori o achiziție personală, fiecare se etalează cu bicicleta care îl reprezintă cel mai bine.

Bicicletele ajung să coste de la câteva sute, până la câteva mii de euro, însă fiecare investește în funcție de bugetul disponibil. Aici se mai adaugă și costul echipamentului.

Cei mai mici dintre pasionații sportului pe două roți s-au pregătit serios de drum: cască, ochelari și, bineînțeles, o bicicletă pe măsură.

Când totul este pregătit, pedalatul poate începe!

Seara bicicliștilor tinde să devină ușor, ușor, un fenomen național. Orăștie este un alt oraș care s-a alăturat acestei mișcări, la primul eveniment concomitent cu cel organizat la Constanța fiind prezenți aproximativ 30 de cicliști.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea