Constanța, exclusă din cursele interne

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării cere demisia directorului comercial al companiei aeriene naționale. Silvia Columb a refuzat in nenumărate rânduri introducerea curselor interne pe aeroportul Mihail Kogălniceanu pe motiv că hotelierii de pe litoral nu sunt pregătiţi să primească turişti.

În contextul în care reprezentanții asociațiilor de promovare a turismului din România încearcă din luna noiembrie, fără succes, să îi convingă pe cei de la Tarom să introducă mai multe curse interne care să lege Constanța de alte zone din țară, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării a cerut demisia directorului comercial al companiei aeriene naționale, Silvia Columb. Martin spune despre Columb că refuză sa colaboreze cu Asociatia Litoral Delta Dunarii.

Presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii susține că turiștii români aleg să își petreacă vacanțele în alte destinații decât litoralul românesc tocmai pentru că ele sunt mai accesibile. Însă reprezentanții Tarom consideră că hotelierii nu sunt pregătiți să primească turiști, motiv pentru care nu accepta introducerea unor curse interne.

In aceste conditii, reprezentantii Asociatiei Litoral Delta Dunarii consideră ca dacă situația nu se va rezolva, se impune demisia directorului operațional de la Tarom.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes