Constanţa este zguduită de o nouă dramă

Constanţa este zguduită de o nouă dramă: un fost politist şi-a injunghiat mortal mama, dupa care a încercat să se sinucidă. Ranile pe care si le-a provocat sunt minore, astfel că bărbatul va avea timp să raspundă în faţa legii. De altfel, pe numele său a fost deja emis mandat de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile.

Barbatul era o fire extrem de violenta. Cu toate acestea, pana in 2010 fusese subofiţer la Poliţia Transporturi. A fost dat afară din Poliţie şi arestat, dupa ce, aflat sub influenta substantelor etnobotanice, a incercat sa violeze intr-un parc o liceeancă de 16 ani.

Femeia a fost omorata de cel caruia i-a dat viata cu mai multe lovituri de cutit aplicate in zona gatului. Fiul criminal a vrut sa para cuprins de remuscari si a avut o tentativa simulata de sinucidere. A simulat ca isi taie venele si a fost luat de Ambulanta. La spital s-a constatat ca ranile sunt superficiale, asa ca a fost luat pe sus de politisti şi dus la audieri.

Fostul poliţist fusese eliberat conditionat dupa ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru tentativă de viol. I-a ramas un rest de opt luni de detentie, perioadă care se va adăuga pedepsei pe care o riscă pt ca si-a ucis cu cruzime mama.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc