Constanța, destinație de week-end

Programul City Break la Constanța a luat startul și le oferă turiștilor oferte imbatabile. Astfel, locuitorii din toate colturile tarii care vor să descopere Constanța, o pot face liniștiți și în extrasezon Cu câteva sute de lei, se pot caza la hoteluri de înaltă clasă, pot vizita muzee și pot lua masa la restaurante cu specific pescăresc.

Constanța a devenit oficial destinație de vacanță și în extrasezon. Pachetele pentru City Break, cel mai nou program din turismul constănțean, pot fi achiziționate de la agențiile de turism, sau de pe internet. Oferta este imbatabilă și își propune ca vizitatori din întreaga țară, să descopere cultura, istoria si arhitectura Constanței.

Cu bani puțini, turiștii beneficiaza de două nopți de cazare la hoteluri de înaltă clasă. Indiferent că vor în stațiunea Mamaia, în zona veche a orașului sau în centru, au de unde alege mai ales că prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Hotelierii speră ca în acest fel sezonul turistic să fie prelungit iar turiștii să se bucure necontenit de toate condițiile.

Pachetele oferă includ si excursii gratuite în oraș, mese pescărești în localuri cu specific și intrari gratuite la muzee.

Programul a fost demarat de reprezentanții Asociaţia Litoral -Delta Dunării și de ANAT, in speranța că va atrage un număr considerabil de turiști români și străini pe litoralul romanesc si in extrasezon.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea