Consiliul Local Municipal Medgidia s-a reunit în ședința ordinară

La întâlnire, au fost prezenți 18 dintre cei 19 aleși. Ordinea de zi a cuprins 11 proiecte de hotărâre, care au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobate.

Ședința s-a deschis cu desemnarea consilierului local Dardac Zoe Mihaela în Consiliile de Administraţie şi în Comisia de evaluare și asigurarea calitaţii. Aprobarea planului pentru acţiunile şi lucrările de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social, în anul 2017, a avut intervenția consilierului PNL, Feuzi Ismail.

Printre cele mai importante proiecte aprobate în cadrul ședinței se numără modificarea tarifului de închiriere a sălii de sport din cadrul Complexului Sportiv „Iftmie Ilisei”, dar și aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiilor propuse în municipiul Medgidia, prin “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A.Constanţa, în  perioada 2014-2020”.  Tot în cadrul întâlnirii a fost preluat Muzeul „Lucian Grigorescu”, din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, în administrarea Consiliului Local Medgidia.

În finalul ședinței, consilierul local Dumitru Popa a solicitat administrației locale să afle situația Casei de Cultură a Sindicatelor din localitate și dacă instituția poate să intre în administrarea Primăriei.

Redactor: Paul Alexe