Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit în cadrul unei ședințe

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit în cadrul unei ședințe de îndată cu două puncte pe ordinea de zi. Cel mai important viza rectificarea de buget și repartizarea banilor primiți de la Guvernul României. Cum suma este destul de importantă, spiritele s-au încins rapid din cauza destinațiilor în care primarul și-a propus să direcționeze banii.

Cam asta a fost atmosfera din cadrul ședinței de Consiliu Local de la Medgidia. Aleșii au purtat discuții aprinse pe tema repartizării sumelor provenite de la Guvernul României, odată cu rectificarea bugetară. Unii consilieri sunt de părere că banii ar trebui cheltuiți cu responsabilitate.

Și alocarea a peste 3,5 miliarde de lei vechi pentru renovarea hotelului din cadrul Complexului sportiv de la Medgidia a stârnit controverse.

De asemenea aleșii locali au propus un amendament prin care să se renunțe la organizarea zilelor Medgidiei și la cheltuirea sumei de aproximativ 150 000 de lei. Cu acești bani aleșii sperau să se rezolve alte probleme stringente ale comunității locale. Din păcate, propunerea nu a trecut la vot.

Atacurile consilierului Butnaru la adresa primarului Marian Iordache au continuat și de această dată. Alesul local susține că edilul minte și cheltuie banii iresponsabil.

Primarul Iordache a anunțat că de luni, 17 august, vor reîncepe lucrările de reabilitare la podul rutier.

Una peste alta, când vine vorba despre beneficiile care ar trebui să le resimtă cetățenii ca urmare a ședinței de consiliu părerile sunt împărțite.

Cetățenii municipiului Medgidia speră ca viața lor să fie una mai bună, iar deciziile luate de aleșii locali conducă la îmbunătățirea condițiilor de trai.

Redactor: Anamaria Stoica