Conservatorii constănțeni au rămas consecvenți în declarații

Între două drumuri Constanța-București, senatorul conservator Mircea Banias, din lipsă de ocupație, a reînceput să schițeze diferite scenarii pentru alegerile din 2016. Și, pentru că primul scrutin va fi pentru locale, Banias s-a gândit să reinventeze tema candidaturii separate a conservatorilor…Care și înainte de 2008 și în avansul scrutinului din 2012 au promis că vor candida separat, dar s-au găsit pe listele altor partide mai mari, fie din stânga, fie din dreapta eșichierului politic. La nivelul județului Constanța, excepție au făcut doar câteva filiale locale.

Senatorul Mircea Banias a declarat că, în ceea ce priveşte alegerile generale, lucrurile nu sunt încă bătute în cuie, dar a confirmat intenţia partidului de a merge pe cont propriu în alegerile locale. Preşedintele filialei județene a Partidului Conservator a afirmat recent că formațiunea politică din care face parte îşi propune să desemneze candidaţi proprii pentru Primăria Constanţa şi pentru Consiliul Judeţean Constanţa.

„La alegerile din 2016, PC va avea candidaţi pentru Primăria Constanţa şi CJC. De asemenea, sunt localităţi în judeţul Constanţa, precum Hârşova, Cernavodă, în care PC a avut candidaţi proprii şi la alegerile locale din 2012. Cei care au candidat atunci o vor face din nou”, a declarat Mircea Banias.

Doar că, întrebat fiind cine va candida pentru funcția de Primar al Municipiului Constanța și cine se va bate pentru șefia Consiliului Județean, conservatorul Banias a dat din umeri…Cam la fel cum făcea și când era membru PDL.

Redactor: George Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.