Congresul Asociației de Endocrinologie

În această toamnă, Asociația de Endocrinologie Clinică din România sărbătorește zece ani de activitate. Cu această ocazie, de astăzi și până pe 5 septembrie sute de specialiști în domeniu se vor reuni la Constnața pentru a discuta teme de actualitate.

Deschiderea oficială a Congresului a avut loc în Aula Magna a Universității Ovidius.

Asociația de Endocrinologie Clinică din România a fost înființată acum un deceniu pentru viitorii endocrinologi, reunind în fiecare an medici de marcă din România și din străinătate.

În fiecare an, Congresul Asociației se bucură de un interes deosebit în special în rândul tinerilor. Acest eveniment organizat anual reprezintă cadrul cel mai bun pentru aflarea celor mai actuale și de interes informații științifice din endocrinologie.

Organizatorii și cei prezenți au ținut să felicite Asociația de Endocrinologie Clinică din România și să le ureze la mulți ani. Evenimentul din acest an este cu atât mai deosebit cu cât Universitatea Ovidius din Constanța sărbătorește 60 de ani de activitate de învățământ superior și 25 de ani de la înființarea Facultății de Medicină.

Reporter: Andreea Iliescu ; Imagine: Sorin Hulubei