Confruntare de oferte și maraton la cumpărături!

Așa ar putea fi descrisa ziua de Black Friday la Constanța! Centrele comerciale au fost luate cu asalt de către cumpărători, asta în timp ce site-urile de profil au afisat stocuri epuizate la doar cateva ore de la startul campaniei. Marii retaileri de produse electronice și electrocasnice se laudă cu stocuri inepuizabile, iar în unele cazuri, Ziua de Black Friday se prelungește pe o perioadă de 5 zile.

Reduceri de la 10, 20, 30 si chiar 50 la sută! Acestea sunt ofertele de Black Friday la produsel din domeniul IT și electrocasnice. Clienții au avut ocazia să cumpere la preț redus produsul visat, mai ales că marii retaileri au avut grijă să oferteze toată gama.

In topul listelor de cumpărături se află televizoarele, smartphonurile, tabletele și aragazele.

In timp ce unii clienti vin la magazine stiind exact ce doresc sa cumpere, pe alții curiozitatea i-a scos din case.

In timp ce administratorii de magazine sustin ca au stocuri aproape de refuz, site-urile online au rămas fără produse la numai câteva ore de la deschiderea campaniei, ceea ce i-a nemulțumit pe unii clienți care asteapta ofertele de sărbători.

Chiar dacă cele mai multe dintre magazine au început campania de Black Friday, alți retaileri așteaptă ziua de 29 noiembrie.

Reporter: Paula Arhip ; Imagine: Alex Ionescu