Conferința A.P.A.R, ediția a XIII-a

Asociația Psihologilor Atestați din România organizează Conferința națională cu participare internațională, ,,TULBURĂRI DE PERSONALITATE – Punți între cercetări, teorii și aplicații practice” care se va desfășura în perioada 20 – 22 aprilie 2018 la Brașov. Sunt invitate toate persoanele care doresc să schimbe experiențele profesionale cu specialiști și să dechidă porțile pentru noi colaborări cu medici, psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, asistenți medicali.

Asociatia psihologilor din romania impreuna cu parteneri de traditie, dar si cu noi colaboratori, organizeaza conferinta „TULBURĂRI DE PERSONALITATE – Punți între cercetări, teorii și aplicații practice”. Tulburările de personalitate, situate la granița dintre normalitate și patologie, repezintă o provocare în: teoretizarea, cercetarea, psihodiagnosticarea și intervenția psihologică/ psihoterapeutică sau medicamentoasă. In cadrul conferintei participantii pot schimba experiente profesionale si pot lega noi relatii de colaborare cu medici, psihologi, psihoterapeuți, asistenți sociali, asistenți medicali. Practic, în cadrul acestui eveniment sunt invitaţi practicieni în domeniile: psihologie (toate specialitățile), medical (psihiatrie, medicină-legală, neurologie, neurochirurgie, geriatrie, pediatrie, medicină de familie și alte specializări medicale), asistenți sociali și asistenți medical, dar și studenți ai facultăților de psihologie, medicină, aistență socială.

Conferinta nationala cu participare internatinala apar,  „TULBURĂRI DE PERSONALITATE – Punți între cercetări, teorii și aplicații practice” se va desfasura in perioada 20-22 aprilie 2018 la Brasov.

Redactor: Daniel Albu