A condus fără a avea permis, iar acum se află la morgă

Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineața,  pe drumul judetean care leaga Medgidia de Valea Dacilor. In urma acestui tragic eveniment, un tanar in varsta de 26 de ani si-a pierdut viata. Potrivit polițiștilor, acesta nu avea permis de conducere.

La data de 25 septembrie, în jurul orelor 3.00, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Medgidia, a condus o autoutilitară pe Drumul Judetean 381, dinspre Medgidia către Valea Dacilor.  La un moment dat, tânărul aflat la volan a pierdut controlul direcției demers, părăsind partea carosabilă după care a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. La fața locului s-a deplasat un echipaj mediacal al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, care, din pacate, nu au putut decât să constate decesul.

Familia și prietenii tânărului sunt în stare de șoc si deplâng moartea acestuia. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la morga Spitalului Municipal Medgidia, iar procurorii criminaliști au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele care în care băiatul de 26 de ani și-a pierdut viața.

Redactor: Daniel Albu