Conducerea Spitalului Clinic Județean Constanța vrea să pună plată pentru vicii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YguSpKsDlbs[/youtube]Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța a fost luată cu asalt în minivacanța de 1 mai și Paște. 2800 de pacienți au trecut pragul secţiei, iar dintre aceștia, aproape 500 au necesitat internare. Cei mai mulți s-au prezentat cu probleme traumatologice.

Mulţi dintre cei care se prezintă la spital cu fracturi sunt persoane care au consumat substanțe periculoase sau împătimiți ai alcoolului. Așa se face că în urma unor scandaluri, căzături sau diverse accidente, aceștia ajung în unitatea de primiri urgențe, iar tratarea lor este de cele mai multe ori anevoioasă.

Mai mult decât atât, conducerea spitalului salută propunerea premierului Victor Ponta, de înăsprire a regulilor de circulație. Cu atât mai mult, cu cât numeroase accidente sunt provocate de șoferi aflați în stare de ebrietate iar numărul victimelor din aceste accidente crește an de an.

În acest fel, pacienții consumatori de substanțe stupefiante, băuturi alcoolice și fumători vor fi nevoiți să își plătească din propriul buzunar spitalizarea și îngrijirile medicale cauzate de aceste vicii.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.