Conducerea PDL, în frunte cu Emil Boc, trebuie să demisoneze

O spune senatorul PDL Radu Berceanu, care consideră că se impune schimbarea şefiei partdiului după rezultate slabe obţinute la alegeri. Mai mult, liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, a declarat că liberalii negociază şi cu alţi senatori şi deputaţi PDL plecarea din partid.

Afirmația vine după demisia senatorului Sorina Plăcintă care i-a luat pe nepregătite pe colegii săi pedeliști. Ea şi-a anunţat plecarea miercuri dimineaţă, la tribună. Prima care și-a dat demisia din funcția de președinte al PDL București a fost chiar Elena Udrea. La scurt timp, senatorul PDL, Radu Berceanu a ieșit la atac.

În schimb, Vasile Blaga merge pe premisa că rufele se spală în familie. Părere lui Blaga este împărtășită și de Cezar Preda.

În schimb, unii senatori PDL spun că nu au auzit de așa ceva, deși acțiunile unora din partid îl contrazic. După ce senatorul PDL și fost ministru al Sportului, Sorina Plăcintă a anunțat miercuri dimineață că părăsește partidul pentru PNL, Cezar Preda a avut o replică destul de dură la adresa ei.  În fața acestei situații, premierul Victor Ponta a ținut să mai reamintească ce nume grele au “dezertat” din PDL.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu