Concurs pentru conducerea spitalului municipal Medgidia

In perioada 25 septembrie – 02 octombrie, Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager. Competiția va avea loc la sediul unității spitalicești.

De putin timp, in functia de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia a fost investit administratorul orasului, Bogdan Mosescu.

Data concursului pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Medgidia a fost stabilita. Astfel inscrierea la concurs a candidaților se face la sediul Spitalului Municipal Medgidia, termenul limită de depunere a dosarelor este 21 septembrie 2017, ora 10:00, la secretariatul spitalului.

Tema proiectului de management este la alegerea candidatului dintr-o lista de cinci teme, care este adaptata la problemele Spitalului Municipal Medgidia.

Rezultatul în urma desfășurării probei de susținere publică și evaluarea proiectului de management se va afișa la sediul spitalului și pe pagina de internet a spitalului în data de 29 septembrie. Contestațiile privind proba de susținere publică și de evaluare a proiectului de management se pot depune până la data de 30 septembrie 2017, ora 12:00 la Secretariatul spitalului. Rezultatul contestațiilor se va afișa la sediul spitalului și concomitent pe pagina de internet a spitalului la data de 01 octombrie, ora 12:00.

Redactor: Daniel Albu