Concurență în rândurile elevilor

Cel mai gustos cozonac dar și cei mai îndemînateci gospodari au fost premiați în cadrul unui concurs școlar unic, desfășurat la un liceu din Medgidia. Pentru cîteva ore, elevii veniți din toată țara și-au luat în serios rolurile, iar ce a ieșit, vedem și noi, în materialul următor.

Concursul a fost structurat pe doua sectiuni, respectiv ,,Fii mastechef ” si “Utilizarea materialelor reciclabile”. La prima categorie s-au intrecut doua echipe, cea a Liceul Tehnologic ,,Dragomir Hurmuzescu” si a Colegiului “Dobrogea” Castelu. Ambele echipe au fost desemnate castigatoare.

In cadrul sectiunii de utilizare a materialelor reciclabile, au participat elevi de la mai multe colegii din Cernavodă, Castelu, Medgidia, dar și Constanța. In urma deliberarii juriului, castigatori au fost desemnati elevii medgidieni.

Beneficiarii direcţi şi indirecţi ai acestui concurs au fost elevii, cadrele didactice din liceele participante şi agenţii economici.

Activitatea principală a proiectului a constat în organizarea de concursuri tematice, pentru identificarea şi promovarea elevilor îndemânatici în realizarea de produse, care să dovedească abilităţile, deprinderile şi competenţele formate la orele de cultură tehnică şi generală.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu