Concert de vară la Năvodari

Vineri, 24 august, de la ora 18.00 plaja Salvamar din Tabăra Delfinul Năvodari va fi gazda unui concert de vară la care vor participa toți copii talentați. Danny Mazzo, organizatorul evenimentului invită năvodărenii să susțină talentul artiștilor în devenire.

Năvodariul, un orășel aparte cu mulți oameni talentați și dăruiți va găzdui vineri un spectacol intitulat “Concert de vară” dedicat tinerelor talente în muzică. Organizatorul evenimentului, columbianul Danny Mazzo a fost adoptat de locuitorii orșului Năvodari cu brațele deschise. Cu multe confirmări pe plan profesional, odată stabilit în orășelul de la malul mării solistul, compozitorul și profesorul Danny Mazzo s-a hotărât să formeze tineri talentați în muzică.

Pentru a îmbrățișa cariera de solist nu este suficient doar talentul nativ. Aici vin în completare orele de studiu alături de un profesor cu experiență în domeniu, dar și spectacolele de gen care aduc un plus experienței  solistului.

Toți copii talentați din Năvodari precum și soliști care au confirmat la nivel național vor fi prezenți vineri pe plaja de la Salvamar din Tabăra Delfinul pentru a se bucura de muzică, mare și soare. Intrarea la acest eveniment va fi liberă.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet