Conceptul ultra-all-inclusive prinde contur pe litoral

Conceptul ultra-all-inclusive prinde contur pe litoral. Unii hotelieri din statiunea Mamaia au introdus această posibilitate in oferta lor, iar turistii sunt mai mult decat multumiti de ceea ce au primit. Oamenii spun ca nu e mare diferenta intre ce se ofera la noi si ce primesc in Bulgaria, Grecia sau Turcia.

De astfel de activitati se bucurau romanii pana acum daca mergeau in Grecia, Turcia sau Bulgaria. De anul acesta insa le au pe toate la Mamaia. Proprietarii de hoteluri si-au dat seama ca trebuie sa ridice stacheta și asa a aparut conceptul de ultra-all-inclusive.

Activitatile pentru copii sunt diversificate, iar adultii au si ei programe speciale la care pot participa.

Pentru copiii pana in 12 ani reducerea este de 60% din tariful unui adult iar pentru ceilalți de 30%. Domnul Mihai a venit de la Pitesti impreuna cu sotia si cei doi copii si a scos din buzunar 1000 de euro pentru un sejur de 5 nopti.

Nici cei care au ales hotelurile all inclusive nu se plang.

Pe întreg litoralul românesc sunt 16 hoteluri all inclusive, dintre care jumătate la Mamaia. O noapte de cazare costă in jur de 210 lei de persoană. La ultra all inclusive tarifele pornesc de la 270 de lei de persoana pe noapte si pot ajunge pana 330 de lei. După 15 iulie, când e vârf de sezon, tarifele cresc cu cel puţin 20%.

Redactor: George Marinescu