Comunitatea năvodăreană, o entitate adevărată și puternică

Litoral TV își dorește în primul rând să fie oglinda Năvodariului. Prin munca de zi cu zi avem ocazia să descoperim oameni frumoși, năvodăreni de toate vârstele, proveniți din diferite medii.

Cu bucurie vă prezentăm activitatea lor care nu vizează doar propria persoană ci întreaga comunitate. Și am ajuns la acest concept, de comunitate! În acest spirit, comun pentru că împărțim totul ca adevărați frați și unitate, uniți în fața tuturor provocărilor vieții, a avut loc duminică la amiază un eveniment de suflet. Un cross umanitar organizat de un grup de năvodăreni cu suflet mare pentru a veni în sprijinul lui Darius, un băiețel în vârstă de opt anișori diagnosticat cu o boală gravă, acțiune la care au răspuns foarte mulți locuitori ai orașului nostru.

Peste 350 de suflete frumoase au răspuns acestui apel, copii și adulți. Cătălin, tatăl lui Darius, mișcat profund de această mobilizare incredibilă a mărturisit că toată dragostea resimțită din partea oamenilor l-a resuscitat și i-a întărit credința că totul va fi bine. Comunitatea năvodăreană a dat dovadă de o mare virtute, iubirea față de aproapele și de faptul că această entitate există cu adevărat și este puternică.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima