Comunicarea online se dovedește extrem de utilă pentru unele administrații locale

Comunicarea online se dovedește extrem de utilă pentru unele administrații locale din județul Constanța. Primarii au inteles ca pe Facebook sau email sunt mai apropiati de localnici si au inceput sa foloseasca aceasta metoda pentu a distribui eficient informații.

Prin utilizarea platformelor de socializare, unii primarii au reușit chiar să iși crească popularitatea în comunitate. Și asta pentru că internetul nu mai este doar apanajul celor tineri. Unii bătrâni utilizează motoarele de căutare si chiar au pagini de profil online.

De comunicarea online se ocupă chiar primarii care și-au însușit de-a lungul timpului noțiuni de PR.

În comuna Peștera, autoritățile locale folosesc comunicarea online pentru a ajunge mai rapid la cetățeni. Primarul susține că obișnuiește să-i consulte pe localnici în privința deciziilor, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. (pune cadre ca arata bine pestera)

Un mesaj transmis la timp, prin intermediul platformelor de socializare reușește de multe ori să schimbe cursul lucrurilor.

Cetatenii se declară mulțumiți de faptul că sunt ținuți la curent cu tot ce se întâmplă pe plan administrativ.

În județul Constanța numărul primarilor care au pagini pe cele mai cunoscute site-uri de socializare este in continuă creștere.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea