Comuna Mihail Kogalniceanu are un nou cetatean de onoare

Regizorul Toma Enache a fost desemnat cetatean de onoare al comunei Mihail Kogalniceanu. Titlul i-a fost oferit de primarul Ancuţa-Daniela Belu intr-un cadru festiv. Evenimentul s-a desfasurat la Centrul pentru Tineret din comuna.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=518eC5UonUA[/youtube]

Regizorul artistic, actorul, poetul si jurnalistul Toma Enache a primit titlul de „Cetăţean de onoare al Comunei Mihail Kogălniceanu” . Emotionat, acesta si-a amintit de anii copilariei , de locuitorii comunei si de toti cei care, de/a lungul timpului, l-au sprijinit in cariera.

A avut prilejul sa lucreze cu artisti consacrati, a fost apreciat in strainatate dar recunoaste ca cel mai bine se simte acasa, in locul unde a crescut , la Mihail Kogalniceanu. Intre timp, comuna s-a schimbat, a capatat aspect de oras si asta nu poate decat sa il bucure pe marele regizor

Nu doar Toma Enache a avut emotii, ci si primarul comunei, Ancuta Belu. Este primul titlu de cetatean de onoare oferit de aceasta.

Evenimentul s-a desfasurat la Centrul pentru Tineret din comuna. Cu aceasta ocazie, Toma Enache a prezentat si filmul documentar ”Armanii di la faimosi”.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.