Componenții unei formații cunoscute implicați într-un accident

Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost răniţi, Luni, într-un accident rutier, în judeţul Vâlcea. Șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, într-o curbă și a lovit mașina trupei. Artiștii au fost transportați la spital și se află în afara oricărui pericol.

Membrii trupei Dj project au fost implicați într-un accident grav, după ce formaţia se întorcea de la primul concert cu noua solistă a formației, Mira. Şoferul unui tir, care circula de la Pitești spre Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a acroșat autoturismul trupei, care veneau din sens opus.

În urma impactului, artiștii au fost transportați la un spital, in judeţul  Vâlcea.

Unul dintre cei doi Dj a suferit o fractură la cutia toracică, iar celălalt are o tasare de vertebră. Mira, solista trupei prezintă o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre.

În maşina aia eram noi. Eram eu cu managerul şi Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. A căzut pur şi simplu pe noi. “, a spus Gino, membru al trupei Dj Project.

Mira a dorit să-şi liniştească fanii, postând pe Facebook o fotografie, în care transmite publicului că se află în afara oricărui pericol. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului deTIR pentru vătămare corporală din culpă.

Redactor: Lavinia Barbu