Comisarul șef Adrian Rapotan, la pensie

Comisarul-șef Adrian Rapotan, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, iese la pensie. Rapotan a servit Poliția pentru 33 de ani și 3 luni. Interimatul va fi ocupat, cel mai probabil, de adjunctul IPJ, comisarul șef Mircea Vizitiu.

Și-a dedicat viața pentru a apăra județul Constanța de infractori, criminali și hoți. Timp de 33 de ani și 3 luni a ocupat, pe rând, toate funcțiile din Poliția constănțeană. Recunoaște că și-a neglijat familia, în detrimentul muncii, însă nu regretă nimic.

Este mulțumit de ceea ce a lăsat în urmă. Este mândru de cariera pe care a avut-o și își aduce aminte cu emoție în glas de toate momentele petrecute în Poliție.

Comisarul șef a recomandat colegilor să-și facă în continuare meseria în mod profesional, așa cum au făcut-o până acum.

Adrian Rapotan a absolvit în 1995 Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și  Facultatea de Drept la București. În 2005 a fost ales adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, iar 10 ani mai târziu a ajuns șef la IPJ. În același an a fost decorat cu Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili de președintele Klaus Iohannis.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea