Comisarii antidrog, profesorii, oameni de bine pentru copiii noștri

Pentru că nimic nu este mai important decât copiii noștri, viitorul acestei țări, reprezentanți ai Centrului Regional Antidrog Constanța și-au dat mâna cu educatorii, învățătorii pentru implementarea unui program educațional care să-i ghideze pe cei mici în direcția unui stil de viață sănătos.

Comisari ai Centrului Regional Antidrog Constanța, au pus la punct un proiect concretizat prin materiale informative foarte atractive, însoțite de indicații clare de utilizare, pe care le-au prezentat cadrelor didactice din județul Constanța în cadrul unui eveniment care a avut loc în cursul zilei de doi martie.

La rândul lor profesorii și învățătorii vor aplica la clasă, într-un mod cât mai plăcut pentru copii, programa dezvoltată special pentru a acoperii nevoile acestora.

Dacă rapoartele din partea antidrog, din partea poliției, nu sunt deloc încurajatoare, ba din potrivă ne dau de gândit, atunci concluzia unanimă este aceea că se impune o implicare cât mai susținută.

Speranța pentru un viitor sănătos depinde de ce anume și cât reușim să investim în copii noștri, mai ales în contextul unor vremuri în care foarte ușor pot fi trași în jos.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet