Comemorare la Constanța pentru victimele incendiului din clubul bucureștean Colectiv

Victimele incendiului din clubul bucureștean Colectiv au fost comemorate și la Constanța. Sute de persoane care au vrut să aducă un omagiu celor care și-au pierdut viața în clubul din capitală s-au reunit în parcul de lângă Primărie.

Un moment solemn a avut loc și la Constanța în memoria victimelor care și-au pierdut viața în chinuri cumplite în clubul bucureștean Colectiv.

Sute de constănțeni au răspuns chemării a doi elevi de la liceul Traian și s-au reunit în Parcul de lângă primărie pentru a-i comemora pe cei care au murit, dar și pentru a se ruga pentru cei care se zbat acum între viață și moarte pe paturile de spital. Unii au venit cu flori, alții cu lumânări, iar câțiva oameni au adus chiar icoane pe care le-au rezemat de zid. Nu i-au cunoscut pe cei din clubul Colectiv, însă gândurile au fost alături de victime și de familiile care, la rândul lor, trec prin clipe groaznice.

Pe langa lumanari, organizatorii au postat un afis in care au scris, in limba engleza, mesajul ” Lor nu le pasa de noi”, cu trimitere directa la autoritatile a caror inertie a permis o asemenea tragedie.

Redactor: Bogdan Bolojan