Comandament RAJA

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de intensificări ale vântului, cu rafale care vor depăși 60…70 km/h, și ninsori viscolite, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, începând din data de 05 februarie, ora 08.00, până pe 06 februarie, ora 16.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite. Acestea sunt dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată perioada menționată.

Echipele de intervenție ale regiei vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor companiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cauzată de căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Totodată, regia face apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt.

Redactor: Mihaela Țânțaru