Comandament RAJA

Meteorologii au emis avertizări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, care se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice, averse cu caracter torențial și, posibil, căderi de grindină. Cantitățile de apă ar putea depăși, local, 20…25 l/mp și, izolat, 35….40 l/mp.

În urma acestor atenționări meteorologice, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, începând din 27 iunie, ora 13.00, până  în data de 28 iunie, ora 08.00.

În cadrul acestei structuri, au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare. Ele vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

”Asigurăm abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi.”, au transmis reprezentanții RAJA.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor companiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cauzată de căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt.

”În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.”, au mai adăugat reprezentanții RAJA.

Compania face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Redactor: Mihaela Țânțaru