Comandament RAJA

Meteorologii au emis în aceste zile, avertizări de instabilitate atmosferică, îndeosebi după-amiaza și seara, care se vor manifesta prin ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă ar putea depăși 15…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare.

În urma acestor prognoze meteorologice, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, din 14 iunie, de la ora 11.00, până marți – 18 iunie, ora 08.00.

În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare, dotate cu utilajele necesare. Acestea vor asigura permanenţa în perioada minivacanței de Rusalii, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

Abonaţii societăţii sunt asigurați că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor societății, sunt cele legate de lipsa energiei electrice determinate de cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, consumatorii sunt rugați  să dea dovadă de înţelegere. RAJA va face tot ceea ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Compania face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

Redactor: Mihaela Țânțaru