Comandament RAJA

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, care se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului , ce pot lua aspect de vijelie, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi – 31 mai, până mâine, – 01 iunie, ora 18,00.

În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

”Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.”, au menționat reprezentanții RAJA.

Abonaţii societăţii sunt asigurați că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor companiei, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Redactor: Mihaela Țânțaru