Comandament de Urgență la SC RAJA SA

RAJAÎn urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de precipitații sub formă de ploaie, care vor avea caracter torenţial, cu cantităţi de 40 l/mp, dar și intensificări ale vântului, în zona de sud-est a ţării, cu viteze la rafală între 50 şi 55 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă. Comandamentul este activ începând de la 20 august, ora 14,00 și până la 21 august ora 12,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

SC RAJA SA asigură toţi abonaţii societăţii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor SC RAJA SA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că societatea va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, reprezentanții societății fac un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

Redactor: George Marinescu