Colegiul Medicilor Constanța se pregătește de alegeri

Acestea vor avea loc în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie, o perioadă în care majoritatea salariaților din sistemul public sunt liberi. Pe data de 18 noiembrie erau înscriși 33 de medici.

La fiecare patru ani, în cadrul Colegiului Medicilor au loc alegeri pentru desemnarea membrilor Adunării  Generale, Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor din Constanța şi Comisiei de Cenzori a Colegiului Medicilor din Judeţul Constanţa. Medicii constănţeni care vor să participe la scrutin își pot depune candidaturile până pe 23 noiembrie.

Medicii de la malul mării speră să aducă schimbări în sistemul sanitar constănțean. Orașul se poste mândri cu medici de excepție care merită să profeseze în condiții mult mai bune.

Cu toate acestea, constănțenii sunt sceptici cu privire la medicii care vor prelua șefia colegiului pentru următorii patru ani.

Deoarece scrutinul se va desfășura în minivacanța de la finele acestei luni nu este exclus să asistăm la un tur doi. În acest context, a doua confruntare electorală a medicilor va putea fi organizată la o săptămână diferență de primul tur.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea