Colaborare fructuoasă între Academia Hagi și Universitatea “Ovidius” Constanța

La 6 luni după semnarea protocolului de colaborare, reprezentanții Universității Ovidius și ai Academiei Hagi au prezentat rezultatele parteneriatului și au dezbătut noi proiecte. Gheorghe Hagi, regele fotbalului românesc, îi îndeamnă pe tinerii fotbaliști să își urmeze visul, dar să nu abandoneze școala.

Nimeni nu îți garantează succesul în fotbal, iar școala trebuie să fie prioritatea oricărui copil care vrea să ajungă cineva în viața. Acesta este îndemnul lui Gheorghe Hagi pentru tinerii fotbaliști.

Din cei 300 de copii inscriși la Academia Hagi foarte puțini au rezultate slabe la învățătură. De departe, mândria antrenorilor este un elev de clasa a X-a, care are șanse să ajungă un mare fotbalist și care pentru care școala  reprezintă principala preocupare.

Pe principiul o minte sănătoasă se află într-un corp sănătos, rectorul Universității Ovidius  îi încurajează în permananență pe studenți să participe la activități sportive.

De-a lungul timpului interesul tinerilor constănțeni pentru fotbal a crescut. Astfel, în ultimii ani, s-au înscris la Academia Hagi adolescenți de la licee de prestigiu, care au reușit să facă performanță .

Gheorghe Hagi le face o invitație tuturor tinerilor să participe la meciurile de fotbal și să își susțină echipele favorite.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes