Cod roșu de inconștiență!

O vorbă din popor spune că mama cretinilor este mereu gravidă, iar o dovadă în acest sens ne-o oferă o filmare postată pe către un constănțean, pe o rețea de socializare.

Constănțeanul a avut parte de o experiență neplăcută noaptea trecută, în timp ce se deplasa, cu mașina, prin stațiunea Mamaia. La un moment dat, din lateral, a ieșit cu viteză în șoseaua principală un bolid de teren, fără ca inconștientul de la volan să dea vreun semn că s-ar fi asigurat. Acesta a intrat direct pe sensul opus și a început să facă drifturi, fără să-i pese că, pe ambele sensuri de mers, se aflau și alte autoturisme în trafic.

Mai mult, după câteva zeci de secunde, inconștientul cu mașină mare, dar creier invers proporțional, l-a depășit pe contrasens, în mare viteză, pe șoferul care a făcut filmarea, acesta din urmă având câteva secunde în care vizibilitatea sa a fost zero.

Să sperăm că, în urma vizionării cu atenție a acestui filmuleț, reprezentanții poliției constănțene se vor autosesiza, mai ales că, la un moment dat, numărul mașinii se poate citi fără probleme, iar șoferul dornic de senzații tari va fi recompensat cu o amendă pe măsură!