Cluburile, “rampă de lansare”

Pe litoral s-a dat din nou startul la distractie. Deși a fost racoare, iar spre dimineata a plouat torential,  in cluburi atmosfera a fost incendiara. Ringurile de dans au fost pline cu domnii si domnisoarele care au dansat pana la epuizare. Ținutele de gală sau ostentative n-au lipsit din decor, iar domnii au încercat să se facă și ei remarcați.

De cum s-a lasat seara, statiunea Mamaia a devenit destinația favorită pentru distractia nocturnă . Domnii si domnisoarele care s-au arajat pana la ultima suvita, si-au pus cele mai bune haine si au semnat condica in cluburile de fite. Au lasat la intrare bijuteriile pe patru roti, iar prețurile piperate au reprezentat un detaliu nesemnificativ.

Situația se repetă la fiecare final de saptamana. Cu buzunarele mai pline sau mai goale, dupa posibilitati, turiștii nu ratează o escapadă pe litoral. Ca sa isi atraga clientii, patronii cluburilor incearca sa organizeze evenimente diverse cu invitati de marca. Aseara, intr-un club de fite din nordul statiunii Mamaia, a cantat trupa LMFAO, celebra pentru hitul “I’am sexy and I know it.”

Petrecerea s-a prelungit până la ivirea zorilor. Abia atunci tinerii s-au retras spre casa ori in camerele de hotel. Dupa cateva ore de odihna ei își vor relua distracția in cluburile de pe litoral.

Redactor: Anamaria Stoica