Clipe grele pentru una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară

Indrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin în vârstă de 73 de ani, a suferit o comoţie cerebrală. Cântăreața a fost adusă de fiul său la Spitalul Militar din Bucureşti, unde a fost internată de urgență. Artista va rămâne sub observație medicală timp de o săptămână. Din spusele apropiaților, starea ei este stabilă.

Irina Loghin neagă însă aceste afirmaţii şi spune că a avut doar un puseu de tensiune. Cântăreaţa de muzică populară a mai afirmat că este sănătoasă şi că trebuie doar să îşi ia tratamentul pentru inimă. Nici medicii spitalului nu au vrut să dea detalii despre motivul pentru care a fost internată Irina Loghin.

Artista s-a născut la 19 februarie 1939, în comuna Gura Vitioarei, aflată la 7 km Sud de Valenii de Munte. Provine dintr-o familie numeroasă, tatăl său era basarabean, iar mama prahoveancă și a avut trei surori şi doi fraţi. A urmat Liceul de Artă la București și școala populară de artă la Ploiești. Debutul pe scena muzicală a avut loc în 1963. A fost pe rând solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Un record personal îl reprezintă o casetă imprimată în opt sute de mii de exemplare, care a fost epuizată în doar două zile. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr considerabil de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp în țară și în străinătate.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian