Clipe de coșmar pentru pasagerii unui autobuz din Constanţa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YnatS40FlHs[/youtube]O simplă cursă spre casă s-a transformat într-o scenă desprinsă parcă din filme. Amenințați cu un cuțit de un individ pus pe ceartă, și-au găsit salvarea datorită intervenției unui jandarm. Totul s-a întâmplat vineri seară chiar în centrul orașului Constanța.

Incidentul s-a petrecut la intersecția Bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu. Alertat de agitația pasagerilor din autobuzul Ratc, plt.maj. Tănase Gabriel care asigura paza şi protecţia instituţională la Consulatul General al Federaţiei Ruse din Municipiul Constanţa, l-a somat pe conducătorul auto să oprescă.

Trei persoane aflate în stare de șoc au  coborât din interiorul mașinii și i-au povestit jandarmului cum un individ înarmat cu un topor și un cuțit  a încercat să-i atace. Omul legii a intervenit și l-a imobilizat pe suspect.

La fața locului au ajuns și echipaje ale jandarmeriei. Agresorul, în vârstă de 36 ani, a negat acuzațiile care I s-au adus, declarând că se întorcea de la un grătar. În urma percheziției corporale a acestuia, s-a dovedit că într-adevăr deținea arme albe.

Bărbatul a fost reținut și pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru faptele de tulburare a ordinii şi liniştii publice prin ameninţări şi portul şi folosirea fără drept de obiecte periculoase în mijloacele de transport în comun. Acesta a fost predat la Secţia 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.