Clipe de coşmar pentru familia şi apropiaţii unui adolescent de 15 ani (VIDEO)

Băiatul, însoţit de doi prieteni, a vrut să facă o baie în Dunăre, însă nu a mai ieşit din apele fluviului. Pompierii au început misiunea de salvare, însă intervenţia este destul de grea pentru că zona unde a dispărut tânărul este extrem de periculoasă.

Totul s-a petrecut în zona localităţii constănţene Gîrliciu. Ceea ce trebuia să fie o simplă distracţie de vară s-a transformat într-o tragedie pentru adolescentul de 15 ani. Deşi acesta nu ştia să înoate, s-a aventurat, împreună cu doi prieteni, în apele Dunării şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Disperaţi că nu îl mai găsesc, cei doi au sunat imediat la numărul de urgenţă. Echipajele de pompieri din cadrul secţiei Hîrşova au început, dar spun că zona unde a dispărut băiatul este extrem de periculoasă.

Se pare că băiatul venise în vacanţă la bunicii săi din Constanţa. Vestea s-a abătut ca un fulger asupra familiei şi a apropiaţilor, care aşteaptă acum ca autorităţile să dea de urma tînărului. Un grup de localnici care cunosc zona şi cîţiva pescari din împrejurimi s-au alăturat misiunii de căutare. Pentru salvatori, fiecare clipă este importantă pentru ca băiatul să mai fie găsit în viaţă. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschisă o anchetă pentru a cerceta circumstanţele în care a avut loc producerea evenimentului.

Redactor: Andreea Barbu