Clinica Medicală ON vine cu servicii noi către pacienți

Cu o experiență de peste 14 ani în Constanța, Clinica Medicală ON vine cu servicii noi către pacienți. Online estetic este noua ramură a clinicii ce visează chirurgia plastică și estetică. Onclinic este un partener de nădejde pentru Crucea Roșie Constanța, iar împreună colaborează de foarte mult timp. Anul acesta a fost demarat un nou proiect dedicat sănătății, iar Clinica Medicală ON a fost gazda evenimentului de lansare a proiectului.

Proiectul inditulat sugestiv “Sănătatea ta, tu decizi!” se va desfășura pe parcurul întregului an 2017. Clinica Medicală On va fii, de fiecare data, gazda unor conferințe medicale ce vor avea ca temă probleme de sănătate ce ne vizează pe toți.

Pentru prima întâlnire din cadrul proiectului a fost aleasă tema “Chirurgia plastică și estetică”. Pacienții prezenți în cadrul conferinței au putut afla mai multe chiar de la medici specialiști din cadrul Clinicii Medicale ON. Cele mai multe întrebări au fost legate de chirurgia estetică.

Toți cei interesați să participe la aceste conferințe medicale trebuie să știe că vor avea loc lunar, pe parcursul întregului an și vor fi găzduite de Clinica Medicală ON ce are sediul pe bulevardul Tomis nr. 142A, Constanța.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea