Claudiu Palaz a fost exclus din UNPR (VIDEO)

Conducerea partidului susţine că acţiunile acestuia din timpul campaniei electorale au fost individualiste şi neconforme cu politica formaţiunii. În replică, fostul candidat pentru primăria municipiului Constanţa susţine că acuzele sunt nefondate şi că tocmai prin această campanie a reuşit să obţină un scor mult mai mare decât media pe ţară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Decizia de excludere a lui Claudiu Palaz a fost luată în cadrul şedinţei de Birou Permanent Judeţean de luni seară. Membrii BPJ au decis, cu 22 de voturi pentru şi două abţineri, că fostul candidat la primăria Constanţei nu îşi mai are locul la UNPR.

Conducerea filialei Constanţa a UNPR susţine că principalul motiv care a stat la baza retragerii sprijinului politic este individualismul candidatului Claudiu Palaz.

În replică, proaspătul exclus din UNPR susţine că acuzaţiile aduse colegii de partid sunt nefondate şi, mai mult decât atât, că tocmai prin acest tip de campanie a reuşit să urce scorul filialei Constanţa.

Claudiu Palaz a candidat la alegerile din 10 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa din partea UNPR.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: George Dima