City Park Mall sprijină acțiunea de curățenie a orașului

City Park Mall continuă seria de acțiuni menite să răspundă cerințelor constănțenilor și se implică activ în viața comunității locale. Reprezentanții mall-ului au raspuns initiativei primăriei, „Curatam Constanta noastra” și au participat activ la igienizarea orașului prin susținerea organizației Cercetașii României.

City Park Mall este alături de constănțeni în campania de curățenie generală a orasului demarată de primărie. Reprezentanții centrului comercial au sustinut eforturile a 200 voluntari coordonați de Organizația Cercetașii României, care au igienizat malul lacului Tabacarie.

Micii cercetași au muncit din greu, iar rezultatele au fost vizibile. Ei au strâns zeci de saci de gunoi de pe malul lacului. Pentru ei a fost o bună ocazie să arate că un oraș curat este un oraș sănătos.

City Park Mall continuă procesul de modernizare. Astfel, vecinătatea din zona mall-ului a fost îmbunătățită anul acesta prin plantarea a 3000 de metri pătrați de spații verzi. De asemenea au fost introduse bănci pe zona de promenadă de lângă lac și au fost montate coșuri de gunoi pentru păstrarea curățeniei.

Eforturile City Park Mall de implicare în conservarea mediului înconjurător se vor intensifica după finalizarea lucrărilor de modernizare, în primăvara anului 2016, atunci cand constănțenii vor beneficia si de noi modalități de petrecere a timpului liber.

City Park Mall face parte din 2013 din NEPI, un fond de investiții internațional, prezent în sud estul Europei cu peste șaisprezece centre comerciale.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea