Circulație infernală pe vechiul pod de la Agigea

Mașinile care au venit din sudul litoralului stăteau într-o coloană ce se întindea pe aproximativ doi kilometri. Podul cel nou rămâne, în continuare, o alternativă care nu este folosită de șoferi.

Podul de la Agigea rămâne în continuare coșmarul șoferilor care vor să se ducă în sudul litoralului românesc. Dacă dinspre Constanța coada era doar pe câteva sute de metri, pe celălalt sens de mers șoferii stăteau într-o coloană care se întindea pe câțiva kilometri.

Șoferii sunt nemulțumiți de timpul îndelungat pe care îl petrec până trec de pod, asta deși există varianta ocolitoare pe noul pod de la Agigea.

Varianta ocolitoare presupune intrarea pe o scurtă porțiune de autostradă, iar apoi o bretea de șosea va duce pe noul pod. De acolo un drum paralel scoate șoferii în sensul giratoriu de la intrarea în Eforie Nord. Prea puțini șoferi cunosc însă această variantă, iar pe drum nu sunt întâlnite afișaje vizibile care să-i informeze despre această rută. Polițiștii rutieri, care să îndrume șoferii, lipsesc și ei cu desăvârșire.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea