Ciprian Marica bate palma cu suporterii Farului

Fostul internațional român Ciprian Marica a confirmat faptul că se află foarte aproape de a bate palma cu suporterii Farului, iar lucrurile vor intra pe un făgaș normal la Constanța. Mai mult, fostul internațional este și cel care suportă cheltuielile de deplasare și cazare pentru meciul din etapa viitoare cu Pandurii de la Târgu Jiu.

Negocierile dintre SSC Farul și Ciprian Marica nu sunt rezolvate, însă ambele părți își doresc ca în scurt timp situația să fie una clară. Fostul internațional se implică tot mai mult în viața echipei de la Constanța. La ultima deplasare a plătit toate cheltuielile din propriul buzunar, suma totală investită fiind în jurul a 20.000 de lei. Mai mult, fostul internațional este și cel care suportă cheltuielile de deplasare și cazare pentru meciul din etapa viitoare cu Pandurii de la Târgu Jiu. De asemenea, fostul jucător al FCSB-ului și Dinamo va lua marca cedată clubului din Liga a 4-a și o va atribui echipei din Liga a 2-a.

“Nu mai sunt multe de pus la punct. Vrem să fim siguri că nu sunt probleme de altă natură. Atunci va fi o singură echipă la Constanța, un singur Farul. Echipa pe care eu am făcut-o în Liga a 4-a va rămâne ca echipa a 2-a a noastră. Din fericire am purtat o discuție și lucrurile sunt bune. În cel mai scurt timp o să avem o rezolvare. Anul acesta sau la anul vrem să promovăm. Nu am avut vreo discuție cu primăria să știu dacă ne vor ajuta. Voi vedea mai târziu”, a declarat Ciprian Marica.

Echipa lui Ciprian Marica se află, pentru moment, pe locul 6 din 18.

Redactor: Alexandra Panait