Cinefilii constănțeni au avut parte de o provocare

Premiera comediei negre „Killing Time”, în regia lui Florin Piersic Jr a fost întâmpinată de un număr mare de constănţeni. Intrarea a fost liberă, iar cei prezenţi au avut ocazia să schimbe câteva cuvinte cu scenaristul.

Comedia neagră „ Killing Time” abordează moartea din perspectiva  asasinilor, exploatând însă sentimentele acestora. Acţiunea se desfăşoară într-un apartament, unde doi criminali își așteaptă viitoarea victimă. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

„Killing Time” îi are în distribuție pe Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte și Florin Zamfirescu. Potrivit regizorului, revelația acestui film este actorul neprofesionist Cristian Ioan Gutău, a cărui personalitate și carisma l-a inspirat pe scenarist în conturarea personajului.

Filmul se axează pe conturarea personajelor şi mai puţin pe poveste. S-a filmat cinci zile propriu-zis, însă producția a durat luni întregi, pînă la nașterea hibridului cinematografic „Killing Time” ce deschide noi orizonturi.

Filmul a fost prezentat în premieră națională în cadrul Zilelor Filmului Românesc, la ediția din 2012 a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Tot în 2012, a fost proiectat în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Varșovia – Free Spirit Competition.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu