Cinci volume lansate de un tânăr năvodărean

Aceasta este scurta prezentare pe care tânărul scriitor, Alexandu Matei a făcut-o pe marginea celui mai recent volum lansat de el, ultima parte din trilogia „Apocalipsa Zombie”-Începutul.

Alexandru este elev în clasa a VIII-a la școala „Grigore Moisil” din Năvodari și a reușit ca până la această vârstă să scrie și să publice cinci volume. Pentru aceste opere literare el a avut ca sursă de inspirație realiatea trăită și serialele vizionate. Cel mai important însă, este faptul că, la o vârstă fragedă acest tânăr este înzestrat cu harul scrisului, o minte discipinată, voință și putere de muncă.

Alături de tânărul scriitor la această nouă lansare au fost prezente personalități din lumea culturală năvodăreană: Dora Radu, directorul Casei de Cultură ”Pontus Euxinus„ în calitate de gazdă, Gabriela Roșca, bibliotecarul orașului, poeta Amelia Pănescu și Adriana Pătrașcu, profesor.

De la acest eveniment nu au lipsit nici cei mai fideli cititori, elevii și bineînțeles familia tânărului scriitor.

Cea mai bună recenzie a unei cărți o constituie chiar impresia lăsată de aceasta asupra cititorului. Alexandru a avut ocazia să afle acest lucru, la cald, de la colegii prezenți la evenimentul de lansare.

Planurile pentru viitor ale lui Alexandru Matei vizează o nouă carte și admiterea la liceul militar de unde a promis că va reveni cu darg la Năvodari și pentru următoarele lansări.

Până la următorul rod al imaginației sale, Alexandru ne invită să pătrundem în lumea interesantă și animată de întâmplări palpitante din trilogia „Apocalipsa Zombie”.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Adrian Corchie