Chiar daca vremea nu a fost tocmai buna pentru bronz, turistii au umplut plaja (VIDEO)

Chiar daca vremea nu a fost tocmai buna pentru bronz, turistii nu s-au dat in laturi si au umplut plaja dintre Venus si Saturn. Astfel ca, in ciuda vantului puternic si a valurilor mari, aceştia au demonstrate că vacanta este tot vacanta, indiferent de vreme.

Temperatura a mai scazut pe litoral, iar pentru turisti a fost placut sa stea in bataia vantului De exemplu plaja dintre Saturn si Venus a fost asaltata de iubitorii de soare.

Si nimic nu i-a urnit de pe nisip. Cu castile in urechi sau cu prichindeii la distractie, turistii aflati in vacanta estivala au profitat de plaja pana la ultima raza de soare din zi.

Cei mai multumiti par să fie copiii. Cu un adevarat parc de distractie amenajat chiar pe plaja, acestia au parte de divertisment.

Dar, tot parintii trebuie sa plateasca pentru distractia celor mici. Iar preturile nu sunt tocmai mici.

Pentru o zi intreaga in mini parcul de distractii, veti plati 35 de lei. Daca alegeti doar topoganul, in regim nelimitat, pentru o zi veti plati 25 de lei. Daca totusi vi se pare mult, atunci puteti alege sa va dati copilul o tura sau doua pe tobogan iar atunci tariful mai scade.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan