Cheloo își ține iubita și fetița ascunse!

Puține lucruri se știu despre viața personală a cântărețului Cheloo. Acesta a ales întotdeauna să își țină familia departe de ochii presei. Se pare că artistul duce o viață fericită alături de noua sa iubită, în ciuda speculațiilor apărute în presă.

Viața lui Cătălin Ștefan Ion alias Cheloo se desfășoară  într-o discreție totală. Puțini sunt cei care știu de divorțul acestuia de Daniela Niculescu,fosta sa soție, sau de faptul că rapper-ul are deja o nouă relație. Și asta nu e tot! De curând, artistul împreună cu actuala sa parteneră au devenit părinții unei fetițe.

Rapper-ul mai are încă un băiat, Ştefan, în vârstă de nouă ani, din prima sa căsnicie, cu Daniela Niculescu. Cei doi și-au încheiat relația printr-un divorţ cu scandal, după ce fosta sa soţie l-ar fi acuzat pe artist de infidelitate.

Iar evenimentele neplăcute nu se opresc aici!  La data de 30 martie,anul acesta, cântărețul a fost ridicat de către mascați chiar din locuința sa, sub acuzația de trafic de droguri. Se pare ca artistul a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare și o amendă penală.

Redactor: Lavinia Barbu