CFM a umplut frigiderul unui ascultător fidel

Un frigider plin de bunătăți a fost marele premiu de Crăciun pe care l-a câștigat un ascultător fidel al postului de radio C FM. Pe 5 decembrie, s-a dat startul concursului la care au avut prilejul să se înscrie zilnic ascultătorii. Peste 300 de persoane au intrat în cursa pentru “frigiderul cu bunătăți de la CFM”.

Dacă până acum porcul Ghiță era premiul pe care postul de radio CFM il oferea în preajma Crăciunului, iată că premiul de anul acesta a fost o surpriză pentru ascultătorii fideli. Este vorba de un frigider colat cu fotografia întregii echipe de la radio.

Peste 300 de persoane s-au înscris la concurs cu speranța că norocul va fi de partea lor și vor intra în posesia marelui premiu. Câștigătorul, constănțeanul Viorel Palade nu și-a mai încăput în piele de fericire când a primit vestea cea bună. Nu îi venea să creadă că i-a surâs norocul chiar în preajma sărbătorilor. Surpriza a fost mare pentru toți membrii familiei, având în vedere că cei doi soți intenționau să schimbe vechiul frigider să își achiziționeze cât de curând unul nou.

Premiul a fost oferit chiar de organizatori, iar frigiderul a fost umplut de carne și alte bucate delicioase sub privirile fericite ale câștigătorului.

Echipa CFM le urează sărbători fericite ascultătorilor. Nu uitați, fiți pe fază urmează și alte concursuri cu premii la fel de tentante.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes