CFM i-a pus pe ascultători la mișcare

Ai sunat? Ai venit cu o rimă bună care să conțină cuvântul CFM? Înseamnă că ai fost câștigator. Concursul a fost demarat de colegii noștri în această săptămână. Iar cele mai bune rime au fost premiate, chiar pe plajă unde îi așteptau pe câștigători și alte surprize.

Câștigătorii s-au arătat încântați de premiile pe care le-au primit. Mulți dintre ei au spus că au auzit doar întâmplător de concurs și au vrut să-și încerce norocul.

Și  pentru ca întreg evenimentul să mai prindă culoare și pentru că mișcarea este foarte importantă pentru organism, cei de la CFM au organizat un campionat de fotbal direct pe plajă.

Ceea ce l-a făcut și mai interesant este faptul că deși în fiecare echipă erau cinci jucători, nici unul dintre ei nu se cunoștea. Cei care au reușit să comunice doar din privire, au reușit, să câștige semifinalele.

Campionii au primit mingii semnate de fostul mare jucător al Naționalei României Gheorghe Hagi. Iar la final a avut loc o tombolă, iar cel mai norocos și mai fidel ascultător a plecat acasă pe o bicicletă nou nouță.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Adi Corchie