Cerul putin inorat de la malul marii nu i-a speriat pe turisti

Cerul putin inorat de la malul marii nu i-a speriat pe turisti. Uniii dintre ei chiar au profitat de vantul care a suflat cu putere si s-au aventurat pe mare pentru o sesiune de kite-surfing. Printre ei l-am remarcat si pe primarul sectorului 3, Robert Negoita. Acesta si-a lasat sotia si copilul pe plaja si a plecat sa infrunte valurile.

Kite surferii nu au nevoie de prea multe ingrediente pentru o zi reusita. Echipametul profesionist, talentul si vantul puternic sunt de ajuns. Robert Negoita, primarul sectorului 3 al capitalei recunoaste ca este incepator intr-ale sporturilor nautice si nici nu are echipament propriu.

Kite surferii experimetati au avut un weekend foarte bun. Un tanar din Duseldorf spune ca vine special in nordul statiunii mamaia pentru ca zona este numai buna pentru sportul lui preferat

Marea nu atrage doar iubitorii de sporturi extreme. Din aceasta vara vezi pe plaja sau pe mare practicanti de yoga si pilates pe stand-up paddle.

O placa ancorata la cativa zeci de metri in larg face minuni pentru domnisoarele care vor un corp de invidiat.

Turistii mai lenesi au si ei ce face la Mamaia.

Temperaturile maxime din weekend au fost de 24 grade celsius, dar vremea nu ii impiedica pe amatorii de mare sa-si urmareasca pasiunea.